Två fullspäckade veckor har passerat.

I en hytt, raklång över båda bäddarna ligger jag just nu. Vi lämnar snart Ystad och jag är på väg mot Swinojscie för att sedan ta mig till Sopot.

Om vi spolar tillbaka tiden lite, eller exakt två veckor. Då var jag och bästa Gabban på resande fot söder ut, då mot Radolfzell i södra Tyskland. En helt magiskt vacker och unik tävlingsplats.

Med oss dit hade vi Dino och Caliber, Caliber som debuterade CCI3*-S och Dino som behövde en extra runda i terrängen inför kommande 4* tävling. Här mötte vi också sommaren och inledde tävlingen med att bränna oss, eller främst jag som somnade i 1h i solen.

Själva tävlingen blev en form av mellanmjölks-tävling. Inte riktigt lika bra som riktigt mjök, alltså röd mjölk, eller fet lantmjölk. Men gav ändå mersmak.
Dressyren var okej med en del missar, terrängen var utmärkt med avancemang på över 10 placeringar för båda hästarna. Sedan fick jag bara ta lärdom av hoppningen.
Att hoppa inne på ett torg ska lixom vara första gången någon gång. Nu är det avklarat och jag har fått med mig många bra intryck och reflektiktioner. Framförallt kommer jag att åka tillbaka hit. Så unik tävlingsplats.

Helgen därefter, det vill säga den som nyss passerat, passade jag på att skicka av en underbar kombinerad inflytt- och födelsedagsfest. 30 glada festprissar slöt upp från störrre delen av landet och åtminstonne en tredjedel orkade hänga i in på morgonkvisten. Tur också att flera sov över så jag slapp städa allt själv! Tack.

Så. Nu hänger jag här i den lätt klaustrofobiska hytten, båten har precis lämnat hamn och jag har en resa på 7,5h framför mig. Själv. eller ja, om jag nu inte skulle få för mig att hänga i baren som ett ”djur i bur”-objekt för de polska lastbilschaufförerna.
Vid närmare eftertanke så är hytten fantastiskt fin.

Helt ensam är jag faktiskt inte. Jag har med min tre hästar också. Caliber som ska gå ännu en CCI3*-S och Dino och Kvadden som ska gå CCI4*-L, med mål att sätta kval till EM med Dino, Kvadden är klar sedan i höstas.

Nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska köra de där härliga åtta timmarna genom Polen.
God natt.

Det här inlägget postades i Dairy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *