Lika klyschigt som det låter.

Nytt år, nya möjligheter.
Efter ett bra tävlingsrikt 2018 startar nya året upp med stora förändringar.
I skrivande stund är jag installerad och så klar det bara går för kvällen i min nya lägenhet.

Jag och hästarna, nästan alla i alla fall, har idag flyttat ner till Tvååker i Varberg för att ha möjligheten att utveckla verksamheten, men framförallt att ha (nästan) alla hästarna under samma tak.
Vi kommer nu hyra in oss på Kerstin och Håkans fina anläggning och i och med flytten har jag mycket närmre till terrängbanan vilket ökar mina träningsmöjligheter. Avståndet ”hem” är fortfarande bra, vilket gör att jag inte behöver tappa mina underbara elever.

Med ner till Varberg har Dino, Kvadden, Pepsi, Caliber, Luddan, Tassen, Calanda och Bambi flyttat. Den sistnämnda är det senaste tillskottet i stallet. Ett nu femårigt fullblod som ska skolas om till ridhäst med förhoppningarna att gå fälttävlan i vår.
Calanda är en hopphäst som jag haft sedan i somras, mer om henne i nästa inlägg.

Empe är utlånad till någon gång fram i vår till Gabban med familj, tanken är att han ska ge henne en skjuts på väg tillbaka i sadeln sedan en lång tids skada på hennes förra häst. Mårten stannar ”hemma”, dvs hos mamma och pappa. Han kommer att ridas och utbildas av min vän Sofia, något jag är helt säker på kommer gynna oss alla tre.

Mycket logistik kvarstår, men det är med spänning och förväntan jag kliver in i det nya året.

Ett litet Ps är att Kvadrat avslutade 2018 som högst rankade nioåriga fälttävlanshäst i Sverige.

Det här inlägget postades i Dairy. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lika klyschigt som det låter.

  1. Maria skriver:

    Ett stort lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *