En trestjärnig säsong

Det här året har gått i Kvadrats tecken.
Hästen som i början på säsongen fick prova vingarna som trestjärnig häst för att resten av året bevisa om och om igen att han är min blivande mästerskapshäst

Efter hans debut i Wiesbaden så fick han gå en CIC2* klass i Sverige, SM för seniorer där han blev fyra. Därefter har han gått CIC3* i Strzegom (Polen) och i Haras National du Pin (Frankrike), vi ingick i Nations Cup-laget under båda tävlingarna, förlaget gick det sådär men vi var både bästa och näst bästa svenska ekipage under dessa tävlingarna.

Därefter tog vi klivet upp på CCI3* nivå, första gången i Sopot i September med mål att kvala inför kommande mästerskap.
Vi blev trea i klassen med personbästa i dressyren och felfri hoppning, dock en stor miss i terrängen på grund av mig som höll i handbromsen, så inget godkänt kval trots topp-placering.
Fem veckor senare gjorde vi det igen i Strzegom. Förra veckan faktiskt.
På pappret inte en lika bra tävling, men känslan i både dressyr och terräng vår obeskrivligt bättre än i Sopot.
Vi klarade vårt kval för EM som går nästa år i Tyskland, Luhmühlen, min favoritplats!
Där med var årets stora mål avklarat.

Nu har han intagit en veckas vila, och kommer fortsätta med semesterlivet fram till December. Endast uteritt ett par dagar i veckan är det som gäller, det är han värd efter sin livs bästa säsong!

Tack min fina häst!

Det här inlägget postades i Dairy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *