På hemligt uppdrag

I tisdags, vid lunchtid åkte jag och Kvadrat upp till Stockholm för att under närvara vid ett event. Fördelen med att åka dit upp är att jag får träffa Linnea, hennes soffa har nästan blivit mitt andra hem.

Kvadrat stod uppstallad på Drevinge Gård, där han trivdes minst lika bra som hemma, vi passade dessutom på att ta en skrittrunda barbacka i den helt underbara naturen kring stallet. Vi tittade på både hjortar och änder, och med de ridvägarna gick det ju inte heller att bara hålla sig till skritt. Det blev både trav och galopp, och ett litet skutt över en tallkvist. Jag tror nog bestämt att det här är det som kallas vardagslyx.

Allt kring eventet genomfördes under hela onsdagen, från tidig morgon till kväll. Det bjöds på många skratt, flera nya situationer och erfarenheter, samt en och annan ny bekantskap.
Helt klart en av de roligaste dagarna i mitt liv, och att det dessutom var strålande sol hela dagen gjorde det hela inte sämre.

20170503_090416

Mer information kommer längre fram, men något jag kan avslöja är att Kvadden tappade en sko, och att få tag på en hovslagare i Stockholm, mitt på dagen med tidsnöd var inte lätt. Rent utav omöjligt.
Efter flera telefonsamtal, röstsvar och sms, hamnade jag till slut hos K1, där jag bistods med hovslagar-utrustning och kunde slå på skon själv.
Tack för att ni är så hjälpsamma!

Det här inlägget postades i Dairy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *